Montelli

Montelli
20 Mayıs 2021 Montelli için yorumlar kapalı Genel serinmermer

Montelli

Montelli, tezgah, Mermer, Granit, Kuvars, Traverten, Patlatma Taşı, Mozaik Gibi Doğal Taş üzerine  Konya’ da Öncü Firma, fiyatları. Montelli, günümüzde en çok tercih edilen, iç mekan uygulamaları için tercih edilen yüzey malzemelerinden biridir. Şık ve dekoratif olmasının yanında dayanım ömrünün uzun olmasıyla da tercih sebebidir.

Özellikle ev ve ticari iç mekan uygulamalarında tercih edilmektedir. Montelli, kompoze bir malzemedir.

Sıkı kalite kontrol standartları kapsamında üretilir. Sürekli döküm işlemleri ile imal edilen montelli, plakalar şeklinde sunulmaktadır.

Montelli Kullanım Alanları Nelerdir?

Montelli iç mekanlarda sıkça kullanılır. Plakalar halinde üretildiği için dekoratif olarak farklı yüzeylerde kolayca kullanım özelliğine sahiptir. Montelli kullanım alanları:

  • Duvar panelleri,
  • Kahve masaları,
  • Resepsiyon bankoları,
  • Mutfak tezgahları,
  • Banyo ve lavabo tezgahları,
  • Duş çevresi vs. Şeklinde özetlenebilir.

Montelli Özellikleri Nelerdir?

Montelli, masif ve homojen özellikte bir malzemedir. Bu sayede yüzeyi oldukça dayanıklıdır. Aynı zamanda gözeneksiz olması sayesinde kirlenme ya da hasar alma riskleri azdır.

Öte yandan hijyenik ve onarılabilir özellikte olmasıyla da avantajlıdır. Montelli, farklı tasarımlar yaratma ya da efektif yüzeyler elde etmek için oldukça kolay şekilde kesilebilmektedir.

Farklı renk kombinasyonları yapılabilir, kolay kullanım avantajlarına sahiptir. En önemli özelliği ise ek yerleri belli olmamaktadır.

Bu sayede istenilen şekilde birleştirilebilir, oyulabilir ya da farklı yüzey malzemeleri ile birleştirilebilir. Farklı renk seçeneklerine sahip olmasıyla da birçok farklı tasarıma uygun olarak kullanılabilir. 100’den fazla renk seçeneğine sahiptir.

Oldukça esnek olmasıyla özellikle iç mimarların gözde yüzey malzemeleri arasında yer almaktadır. Öte yandan montelli tezgahlar, anti bakteriyel özelliktedir. Hem dayanımı kuvvetli hem de hijyenik bir yüzeydir.

Özellikle bakteri ve mantar üremesi engellenmiş özelliklere sahiptir. Kaliteli ve şık yaşam alanları oluşturmaya destek veren montelli, gözeneksiz bir yapıya sahip olmasıyla üzerine dökülen sıvı ve lekelerin yüzeye nüfus etmesini de engellemektedir.

Bu sayede de montelli malzemeler kimyasallar ve sıvılara karşı koruma sağlamaktadır. Banyo tezgahları, mutfak tezgahları, iç duvarların kaplamaları gibi birçok farklı alanda kolaylıkla kullanılabilir.

Farklı renk seçenekleri ve kolay kullanım avantajları ile iç mekanlara şık ve kaliteli bir dokunuş katabilirsiniz.

Yazar hakkında