Quartz Surfaces ( Kuvars Yüzeyler)

Quartz Surfaces ( Kuvars Yüzeyler)
21 Mayıs 2021 Quartz Surfaces ( Kuvars Yüzeyler) için yorumlar kapalı Genel serinmermer

Quartz Surfaces ( Kuvars Yüzeyler)

HİJYEN, TEMİZLİK: Kuvars minareli içeren GRADO tezgâhınız gözeneksiz yapısı sayesinde kalıcı iz ve leke oluşmayacak şekilde üretilmektedir. Bünyesinde herhangi bir mikroorganizmanın üreyip çoğalmasına izin vermeyen hijyenik bir yüzeydir.

ISI DAYANIMI: Kristal grubu minerallerinden oluşan değerli bir taştır. Kristalize özelliğe sahip olan kuvars taşının, sertlik derecesi çok yüksektir. Ani sıcaklık değişimlerine karşı oldukça dayanıklı ve dirençlidir.

BAKIM KOLAYLIĞI: Tezgah malzemesi olarak kuvars seçimi doğru bir karar olacaktır.. Kuvars tezgâhın, bakım kolaylığı avantajı ile öne çıkarken stil olarak sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır.

TEKNİK ÖZELLİKLER

Kristalize özelliğe sahip olan kuvars taşının sertlik derecesi çok yüksektir. Mohs Sertlik skalasına göre kuvarsın sertlik derecesi yedidir. Bu nedenle, yüksek aşınma, çizilme dayanımına sahiptir. Kimyasalların yıpratıcı etkilerine karşı yüksek direnç gösterir.

GRADO Kuvars Yüzeyler ( Quartz Surfaces )A sınıfı yanmaz malzemeler arasındadır.

GRADO Kuvars Yüzeyler ( Quartz Surfaces )ancak fabrika şartlarında parlatılabilir ve basit bir günlük temizlik ile uzun yıllar ilk günkü parlaklığını ve doğal canlılığını korur.

Darbelere dayanıklıdır

Aşınmaya ve çizilmeye dayanıklıdır

Yazar hakkında