Neolith

Neolith
20 Mayıs 2021 Neolith için yorumlar kapalı Genel serinmermer

Neolith

Neolith, tezgah, Mermer, Granit, Kuvars, Traverten, Patlatma Taşı, Mozaik Gibi Doğal Taş üzerine  Konya’ da Öncü Firma, fiyatları. Neolith, oldukça şık ve dayanıklı porselen levhadır. Neolith malzeme, The Size R + Ge ekibi tarafından yaratılmıştır. Yüksek performanslı bir ürün olmasının yanı sıra geniş formata sahip bir ince levhadır.

Neolith, mekanik özelliklerinin yanında fiziksel özellikleriyle de eşsiz malzemelerden biridir. Tüm tezgahlarda, ıslak zeminlerde, döşemelerde ya da kaplamalarda yüksek verim alınarak kullanılabilmektedir.

Hafif bir malzeme olmasıyla ulaşımı ve taşıması da oldukça kolaydır. Cephe kaplaması için kullanılırken, yük faktörünün azalmasını da sağlar. Geniş renk yelpazesi ile birçok tasarım alanı için uygundur. İç ve dış alanlarda hem döşeme hem de kaplama olarak kullanılmaktadır.

İleri düzey bir teknoloji ürünü olması sayesinde hijyeniktir. Ağır lekeler ya da kimyasal temaslar olmadığı sürece nemli bir bezle hafifçe silinmesi, temizlenmesi için yeterli olacaktır.

Isıya karşı dayanıklı olmasıyla da sıcak tencereler, tavalar ya da kaynar su dökülmesi durumunda herhangi bir şekilde etkilenmez.

Neolith Özellikleri Nelerdir?

Neolith baskıya dayanıklıdır. Çevre dostu bir malzeme olması da ön plana çıkmaktadır.

Doğal maddelerde ede edilen Neolith, herhangi bir kimyasal madde, koku ya da partikül yaymaz. Hem sağlıklıdır hem de tamamen geri dönüştürülebilir bir malzemedir.

Özellikleri:

  • Isıya dayanıklı bir üründür. Aşırı ısıya maruz kaldığında duman yaymaz ya da alev almaz.
  • Hijyenik bir malzemedir. Sağlığa herhangi bir zararı yoktur.
  • Temizlenmesi oldukça kolaydır. Kimyasal temizlik malzemelerine karşı dayanıklılığı yüksektir.
  • Hafif olmasıyla kolayca taşınabilir. Cephe kaplaması için yük faktörünün azalmasını sağlar.

Neolith Kullanım Alanları Nelerdir?

Neolith birçok farklı alanda kullanılabilmektedir. Esnek yapısı ve geniş yüzeyleri örtebilmesi sayesinde farklı alanlarda rahatça kullanılabilir. Pigment ayrışmasını engelleyen yapısı sayesinde de dış hava şartlarından etkilenmez.

Bu sayede parlaklık ve rengini uzun yıllar koruyabilir. Su emilim özelliği sayesinde banyoda kullanılabilir. Sağlam ve çizilmeleri karşı dayanıklı olması sayesinde mutfak tezgahlarında da kullanılabilir.

Estetik ve işlevselliği bir arada sunan Neolith, hem iç hem de dış cephede güvenle kullanılabilir. Şıklığı, işlevselliği, dekoratifliği ve fiziksel avantajları ile evlerin ve ticari mekanların vazgeçilmez malzemelerinin başında gelir.

Yazar hakkında